marți, 31 iulie 2012

Rabla la Centrale – Programul Casa Verde pentru centrale termice

Se strica des? Platesti prea mult pe reparatii? Inca te mai incalzesti cu soba pe gaze? Sunt bani aruncati pe fereastra! Scapa de rable!
Daca detii soba de teracota pe gaz, convectoare, incalzitoare instant pe gaz sau centrale vechi, Simodor si Baxi Romania iti ofera o prima de casare de pana la 7000 de lei. Vei putea folosi banii pentru a achizitiona una dintre centralele marca Baxi cu 8 ani garantie, incluse in programul “Rabla la centrale”. In plus, poti opta sa platesti in rate printr-un sistem financiar extrem de flexibil si avantajos, ce ajunge si pana la 60 rate.

Cu cat un echipament de incalzire este mai vechi, cu atat cresc:
  • costurile de intretinere si reparatii
  • consumul de combustibil si nivelul emisiilor de noxe emise
  • riscurile la adresa sigurantei familiei tale

Durata medie de viata a unei centrale termice este in medie de 8 ani. Garantia oferita in Romania este de maxim 3 ani, iar defectiunile majore apar de regula in a doua jumatate a duratei de viata. Astfel ca ajungi sa platesti substantial reparatiile chiar din momentul in care se termina perioada de garantie. Spre exemplu, o placa electronica de centrala poate costa si pana la 1000 Ron, un ventilator circa 600 Ron iar un schimbator de caldura costa aproximativ 800 Ron. Cu alte cuvinte, in cativa ani de zile ai putea plati pe reparatii, interventii si piese de schimb un pret mai mare decat pretul de achizitie initial al centralei termice. Insa, daca ai o centrala termica BAXI, cu 8 ani garantie, scapi de costuri inutile si de griji!
Numai Baxi iti ofera 8 ani garantie pentru centralele termice! Si acest beneficiu unic iti este oferit inca din anul 2004, de cand Baxi Romania si-a asumat angajamentul ca pe toata perioada celor 8 a ni de zile sa acopere toate costurile cu reparatiile si piesele de schimb inlocuite ca urmare a eventualelor defectiuni la centralele termice BAXI.

  • Avantajul centralei noi. O centrala termica noua functioneaza la parametrii optimi, nu are uzura, nu necesita inlocuirea pieselor!
  • Tehnologii mai eficiente. Noile modele de echipamente beneficiaza de tehnologii moderne, avansate, aduse “la zi”, care permit arderea eficienta a gazelor, un consum mai mic de combustibil si facturi lunare mai mici!

Este cazul centralelor cu condensare Baxi. Tehnologia condensarii recupereaza o parte din caldura care se elimina la evacuarea gazelor, determinand astfel un consum mai redus si pana la 35% si cheltuieli mai mici la factura de gaz.
  • Automatizari inteligente pentru economii. Cronotermostatul si sonda externa de temperatura te ajuta sa faci economii de 35% si sunt compatibile numai cu centralele noi. Acestea sunt echipamente ce permit centralei sa opereze diferentiat, in functie de preferintele tale si de temperatura exterioara. Astfel, centrala nu mai incalzeste la fel tot timpul, nu mai consuma aceeasi cantitate de combustibil, ci mai eficient! In plus, iti poti personaliza confortul in functie de stilul tau de viata, adaptand functionarea centralei termice la nevoile de confort ale familiei tale.

Vrei sa fii la curent cu articolele publicate ? ABONEAZA-TE ACUM ! Nu te costa nimic

comentarii

0 Responses to "Rabla la Centrale – Programul Casa Verde pentru centrale termice"

Trimiteți un comentariu